Uncategorized

Novi ZWILLING BEAUTY katalog je tu!

Zaljubljenici u Zwilling oduvijek su mogli uživati u beatuy asortimanu ovog brenda, a predstavljamo vam i novi katalog proizvoda!

Kao i godinama iza nas, Zwilling se potrudio kreirati artikle vrhunskog dizajna i vrhunskih materijala, kreirajući zaista jedinstvene proizvode koji na prvo mjesto stavljaju kvalitet.

Višegodišnje iskustvo i tradicija ZWILLING BEAUTY brenda u kombinaciji sa sofisticiranim visokokvalitetnim manikir i pedikir izrađenim alatom je ono što predstavlja vrhunski asortiman Zwilling Beauty-a. Kao pratioci Vaše svakodnevne njege koristimo našu višegodišnju stručnost i iskustvo u ljepoti i proširujemo ih novim, visokokvalitetnim alatima u segmentima njege lica i tijela.

Prvoklasni premium manikirni asortiman, vrhunskog dizajna u kombinaciji materijala, izrađeni su od nehrđajućeg čelika i crnog akrila, visokog sjaja. Prvorazredno izdanje za manikuru od firme ZWILLING. Ekskluzivnog dizajna u kombinaciji s najvišom funkcionalnošću. ZWILLING ima sve što Vam treba za Vašu rutinu ugađanja, jer stručni alati za uljepšavanje precizni su, izdržljivi i izvrsno rade.

Uživajte u novom katalogu i provjerite zašto stalno tvrdimo da se primjeti kad je savršeno!