Uncategorized

Uredite vaš dom sa stilom

Kopsik u Bosnu i Hercegovinu donosi najbolje svijetske brendove koji će vam pomoći da napravite savršen dom za sebe.

Njemačka kvaliteta i francuska profinjenost su garancija dugotrajnosti i zadovoljstva. Kopsik Vam u svojoj ponudi nudi vrhunske premium brendove koji će zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih kupaca. Ukoliko ste u potrazi za proizvodima za uređenje kuće, bašte, spa centra, kupatila, visokokvalitetne manikir i pedikir alate ili jednostavno želite novo kvalitetno posuđe koje će se uklopiti u vaš savremeni i moderni način života, sve je to upravo ono što možete pronaći kod nas.

ZWILLING – Znak kvaliteta i inovacija, svjetski brend zasnovan na korisničkom zadovoljstvu.

Zwilling je jedan od najstarijih svjetskih brendova

UPOZNAJTE ZWILLING

Peter Henckel je 1731. godine došao na ideju da registruje ZWILLING brend u Solingenu, Njemačka. Od tada do danas traje njemačka tradicija i besprijekoran kvalitet u proizvodnji vrhunskih kuhinjskih proizvoda, koji Vam kuhanje i sam boravak u kuhinji čini posebno zadovoljstvo.

MATERIJAL I NAMJENA

Zwilling noževi su izrađeni od vrhunskog nehrđajučeg čelika. U ponudi se nalaze razne vrste noževa namijenjenih kako običnim domaćinstvima, tako i profesionalnim kuharima i mesarima.

RÖSLE – Rösle nudi širok spektar kuhinjskih potrepština

UPOZNAJTE RÖSLE

Porodična kompanija, osnovana 1888. godine u Njemačkoj, fokusirana na stvaranje vrhunskog kuhinjskog posuđa i svega onoga što Vam je potrebno u kuhinji. U ponudi se također nalaze i razne vrste roštilja kao i pratećih predmeta koji će doprinijeti fantastičnom ukusu pripremljene hrane.

MATERIJAL I NAMJENA

Pod motom LOVE COOK LIVE redovno ćete dobiti nove inspiracije i ideje od RÖSLE-a o tome kako najbolje iskoristiti svoj život. Najvažniji prioritet u pripremi jela je: vrhunski kvalitet, a odlučujući faktor za prvoklasnu pripremu hrane je odgovarajući pribor. Visokokvalitetni RÖSLE proizvodi tj. kuhinjski pribor za kuhanje i uživanje, ispunjavaju najviše standarde i izrađeni su od vrhunskog nehrđajućeg čelika.

BLOMUS – Opremite Vaše kupatilo sa stilom

UPOZNAJTE BLOMUS

Uživajte u čistoći života – moto je ovog brenda čije porijeklo datira još od 1921. godine. Na proizvodima iz asortimana Blomus je usvojen jedinstven, elegantan i minimalistički dizajniran jezik što potvrđuju i brojne nagrade za dizajn. Blomus je jedinstven brend za uređenje vašeg doma, kupatila te bašte.

MATERIJAL I NAMJENA

Na samom početku kompanija se fokusirala na predmete od bakra i mesinga, a vremenom su predstavili proizvode od kovanog gvožđa kao novog materijala. Osluškujući potrebe potrošača, kompanija ubrzo razvija mnoge dekorativne i praktične metalne proizvode. Danas je Blomus, kroz izgled, prikaz i prezentaciju proizvoda postao brend blisko povezan sa savremenim načinom života, a nehrđajući čelik postao je najznačajniji i najvažniji materijal koji odražava ove moderne aspiracije.